ZAKLJUČEK PIKADO LIGE V SLOVENJ GRADCU

11. 4. 2017 se je zaključila pikado liga. Tekme se je udeležilo 20 naših članov. Naša moška ekipa je dosegla skupno odlično 2. mesto (Viktor Pušnik, Alojz Jeršič, Mirko Novak, Marjan Pečovnik, Niko Horvat), ženska pa 3. mesto (Terezija Špringer, Antonija Gostenčnik, Erika Luzar, Bernarda Vajs, Irena Hostinger). Vsem iskrene čestitke!

 

PIKADO RADLJE

14. 3. 2017 smo imeli pikado tekmovanje v Bajti v Radljah.

 

 

PIKADO MUTA

21. 2. 2017 se je odvijalo tekmovanje na v pikadu ekipno.

 

 

PIKNIK PIKADISTOV

 

 

23. avgust 2016 smo imeli piknik, sekcije pikado, na Kapli...dobro smo jedli, pili...se pogovarjali, šalili, igrali pikado,

se sprehajali...meh harmonike je raztegnil Peter in ob prijetnih zvokih so nas zasrbele tudi pete - zaplesali smo....skratka bilo je lepo...

...naklonjeno nam je bilo tudi vreme...in dobra volja ter pripravljenost Lojzke in Alojza, da sta nam bila

pripravljena priskrbeti dobrote, katere sta nam spekla in odstopila vikend prostor, kjer smo se srečali in preživeli lep dan...slike so dokaz vsemu temu

 

 

 

 

 

PIKADO TURNIR V OKVIRU OBČINSKEGA PRAZNIKA MUTA - 18.6.2016,

 

Odlično so se odrezale naše članice in člani, kjer so zasedle ženske 2. in 3. mesto ekipno, posamezno je 3. mesto osvojila Silva Kovačič,

Moški so osvojili skupinsko 1. mesto. Posamezno je 1.mesto osvojil Pečovnik
Marjan in 3. mesto Pušnik Viktor

ČESTITKE !!!

 


 

 

 

PIKADO V DRAVOGRADU V OKVIRU OBČINSKEGA PRAZNIKA 11.6.2016

 

 

 

OT V PIKADU, MOZIRJE, 3. 10. 2015

Naši pikadisti so odlično zastopali barve našega društva v Mozirju na območnem tekmovanju v pikadu. Čestitke vsem udeleženim.

 

 

 

MEMORIAL JURIJA ŠUMEČNIKA

V torek, 29.9.2015 so se člani pikado sekcije udeležili že tradicionalnega turnirja v pikadu v Slovenj Gradcu - memorial Jurija Šumečnika. Sodelovali sta dve ekipi iz našega društva.

Vsi člani so se odlično odrezali. Posebej ponosni smo na našo članico, go. Nado Vajs, ki je tokrat osvojila odlično 1. mesto. ČESTITKE!!

 

 

 

11. PIKADO TURNIR - RADELJSKA SREČANJA

 

 V torek, 15. 9. 2015 je sekcija pikadistov z g. Adijem Gostenčnikom na čelu, organizirala že 11. turnir v okviru Radeljskih srečanj. Turnir je potekal v prostorih Bowling - Bajta v Radljah.

Turnirja se je udeležilo 16 ekip iz sosednjih občin.

Vabilu na turnir se je odzval tudi župan Občine Radlje, mag. Alan Bukovnik, ki je tudi slavnostno otvoril turnir.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Člani pikado sekcije so se odlično odrezali na turnirju, ki je potekal v okviru občinskega praznika v Dravogradu.

Čestitke!!

 

 

 

V okviru MDI "DRAVA" Radlje delujeta sekciji pikadistov OO Radlje in OO Ribnica-Josipdol. Člani obeh sekcij se dobivajo z željo po druženju, ohranjanju dobrih medsebojnih odnosov in nenazadnje z željo po dobri fizični kondiciji.

Člani sekcije OO Ribnica-Josipdol so v letošnjem letu organizirali zelo obiskan turnir v okviru občinskega praznika Občine RIbnica na Pohorju. Na turnirju je vladalo dobro vzdušje, ki ga s svojo pozitivno voljo znajo pričarati člani OO Ribnica-Josipdol.

 

Člani sekcije pikadistov se vrsto let zbirajo na četrtkovih treningih pod taktirko Adija Gostenčnika. Udeležujejo se številnih tekmovanj.  V letošnjem letu so se udeležili območnega tekmovanja, katerega organizator je bil DI Dravograd, z eno moško in eno žensko ekipo. Udeležili so se tudi memorialnega tekmovanja - Jurija Šumečnika v Slovenj Gradcu.

V svoje vrste bodo veseli vsakogar, ki bi se rad pridružil tej športni panogi.

Zelo uspešno pa so organizirali turnir v pikadu, v okviru Radeljskih srečanj 2014. Na omenjenem turnirju je sodelovalo kar 19 ekip.

 

Pikado

Spletno mesto uporablja piškote !

S uporabo spletnega mesta soglašate s piškoti. Več o piškotih

Se strinjam

PIŠKOTI

Kaj je piškotek?
Piškotek predstavlja skupek informacij, na podlagi katerih spletna stran identificira obiskovalca ob njegovem ponovnem obisku spletnega mesta.

Zakaj se uporablja?
Piškotki so pomembni za delovanje spletnih mest saj na podlagi pridobljenih informacij obiskovalcem nudijo hitro in preprosto uporabniško izkušnjo pri brskanju po strani.


Onemogočenje piškotkov
Nastavitve glede piškotov lahko nadzirate in spreminjate sami v vašem spletnem brskalniku.
Nastavitve o nadzoru za posamezne brskalnike.

Chrome
Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 ali 8
Opera (stran v angleškem jeziku)
Safari (stran v angleškem jeziku)