ZBOR ČLANOV OO RIBNICA - JOSIPDOL 2018

3. 3. 2018 ob 10. 00 smo se udeležili zbora članov OO Ribnica - Josipdol.

 

IZLET OBČINSKI ODBOR RIBNICA - JOSIPDOL

V soboto, 3. 6. 2017 so se člani OO Ribnica - Josipdol odpravili na izlet v Žalec, kjer so si ogledali fontano piva in pivo tudi poizkusili.Dan je bil sončen, dobre volje ni manjkalo...izlet je uspel odlično.

 

PIKADO TURNIR

V petek, 5. maja 2017, ob 18. uri je v  dvorani v Josipdolu potekal turnir v pikadu v počastitev praznika Občine Ribnica na Pohorju. Skupaj smo preživeli nekaj ur prijetnega druženja.

 

 

ZBOR ČLANOV OO RIBNICA - JOSIPDOL 2017

18. 2. 2017 ob 10. 00 smo se udeležili zbora članov OO Ribnica - Josipdol. Poleg uradnega dela in govorov povabljenih so nam dan popestrili učenci OŠ Ribnica na Pohorju, ki so prebrali prispevke, eden pa je prisotne presenetil tudi z igranjem na harmoniko, zapeli pa so nam tudi Ribniški fantje. Vzdušje je bilo zelo sproščeno in prijetno.

 

 

IZLET RIBNICA - JOSIPDOL

 

SREČANJE V PIKADU V JOSIPDOLU

 

 

 

Članice ročnodelske sekcije "Pohorska zarja" so v okviru občinskega praznika pripravile tradicionalno razstavo ročnodelskih izdelkov. Svoje izdelke so postavile na ogled širši javnosti in s tem pokazale, da so prave mojstrice v svojem delu.

 

V MESECU MAJU 2016 SE JE ODVIJALA RAZSTAVA ROČNIH DEL V OKVIRU OBČINSKEGA PRAZNIKA RIBNICA NA POHORJU

 

 

 

LETO 2015

 

 

 

 

V soboto, 14. marca 2015 smo se člani občinskega odbora Ribnica-Josipdol zbrali na rednem zboru članov. Medse smo povabili tudi župana Občine Ribnica na Pohorju, g. Srečka Geča in  predsednike društev, s katerimi sodelujemo. Prav tako se je zbora udeležil predsednik MDI "DRAVA" Radlje ob Dravi, g. Stanislav Pajtler, predsednica občinskega odbora Radlje ob Dravi, ga. SIlva Kovačič in predsednica socialne komisije pri MDI "DRAVA" Radlje ob Dravi, ga. Marija Starc.

Zbor se je pričel ob 10. uri. Uradni del zbora so z glasbo in prozo zapolnili učenci OŠ Ribnica na Pohorju pod mentorstvom ge. Nevenke Kutin. Predsednik OO RIBNICA - JOSIPDOL, g. Branko Plevnik je izkoristil priložnost in s knjižno nagrado izkazal hvaležnost vsem učencem, ki so sodelovali v Pedagoški akciji 2014.

Za popestritev zbora so poskrbeli tudi Ribniški fantje, kateri so na lica prisotnih kar nekajkrat priklicali nasmeške.

Po uradnem delu zbora je sledilo kosilo in sladice, ki so jih pripravile pridne roke članic občinskega odbora Ribnica na Pohorju.

 

Spletno mesto uporablja piškote !

S uporabo spletnega mesta soglašate s piškoti. Več o piškotih

Se strinjam

PIŠKOTI

Kaj je piškotek?
Piškotek predstavlja skupek informacij, na podlagi katerih spletna stran identificira obiskovalca ob njegovem ponovnem obisku spletnega mesta.

Zakaj se uporablja?
Piškotki so pomembni za delovanje spletnih mest saj na podlagi pridobljenih informacij obiskovalcem nudijo hitro in preprosto uporabniško izkušnjo pri brskanju po strani.


Onemogočenje piškotkov
Nastavitve glede piškotov lahko nadzirate in spreminjate sami v vašem spletnem brskalniku.
Nastavitve o nadzoru za posamezne brskalnike.

Chrome
Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 ali 8
Opera (stran v angleškem jeziku)
Safari (stran v angleškem jeziku)